Badeværelsesinspiration

At renovere og måske etablere et helt nyt badeværelse er en stor beslutning, og mange bruger derfor meget tid på at samle inspiration. Her på siderne kan du lade dig inspirere af vores seneste badeværelsesprojekter. Klik her og se de mange forskellige Bedre Bad løsninger.

Inspiration til badeværelse

Går du med tanker om et nyt badeværelse, så har du allerede fra inspirationsfasen mulighed for at kontakte din lokale fagmand. Vi kan fortælle dig om vigtige prioriteringer og hjælpe dig med at afdække ønsker og behov. Det handler nemlig om at få alle gode idéer på bordet inden man påbegynder byggeprocessen. Hos Bedre Bad Esbjerg V rådgiver vi ned i de mindste detaljer for at opfylde alle dine ønsker og samler alle trådene omkring dit nye badeværelse.

Det er en god idé, hvis du har overvejet de økonomiske rammer i dit projekt. På den måde kan vi i fællesskab få det optimale ud af dit budget til badeværelsesrenovering.

Inspiration til badeværelsesmøbler og tilbehør

Uanset om du har et stort eller et lille badeværelse, så er de rette badeværelsesmøbler og tilbehør nødvendigt. Med smarte opbevaringsløsninger og god belysning kan du skabe en afslappet atmosfære, hvor der er plads til velvære på badeværelset. Vi forhandler en lange række badeværelsesarmaturer/vandhaner og toilet-løsninger, som eksempelvis fås i vandbesparende- og hygiejnevenlige modeller.

Læs mere her, hvis du ønsker generelle råd og indretningstips til badeværelset.

Du er altid velkommen til at kontakte os

Husk at du er altid meget velkommen til at kontakte til os. Fang os på tlf. 75 12 96 22 eller 75 13 35 68 og lad os tage en uforpligtende snak om dine ønsker og behov for inspiration til badeværelse eller lignende.

Se mere om: