Bedre Bad - Ekspert i badeværelser

Bedre Bad er ekspert i totalløsninger og vi er din genvej dit drømmebadeværelse. Du slipper for besværet, når vi forvandler drømmene til virkelighed - for vi koordinerer hele indsatsen: Fra vi som eksperter laver et indretningsforslag ud fra dine ønsker og behov - og til processen med koordinering af de nødvendige håndværkere. Det eneste du skal gøre, når du bestiller en totalløsning til nyt badeværelse, er at læne dig tilbage og se frem til det tidspunkt, hvor du kan slå dørene op til et nyt funklende og færdigt badeværelse.

Ærlig rådgivning

Hos I.C. Nielsen & Søn er vi en del af den landsdækkende kæde Bedre Bad - Bedre Energi. Herigennem sikrer vi, at vi altid har fingeren på pulsen i forhold til de nyeste trends og teknologier inden for badeværelser. Dette gør vi, så du kan være sikret den bedste badeværelsesløsning.

Bedre Bad har fingeren på pulsen og inspirerer dig med nye trends og teknologier – og det kan vi tale længe og meget begejstret om. Men du kan være sikker på, at vi i rådgivningen af dig har hånden på hjertet, og rådgiver dig ærligt ud fra mange års erfaring og ekspertise.

Se mere om badeværelser:

Bedre Bad er ekspert i totalløsninger og vi er din genvej dit drømme-badeværelset. Du slipper for besværet, når vi forvandler drømmene til virkelighed - for vi koordinerer hele indsatsen: Fra vi som eksperter laver indretningsforslaget og hele processen med arbejdende håndværkere. Du kan læne dig tilbage og glæde dig til det tidspunkt, hvor du kan slå dørene op til et funklende og færdigt badeværelse.

Vi udfører VVS-opgaver over hele Sydvestjylland - herunder i Varde, Bramming, Esbjerg og på Fanø. Kontakt os i dag på tlf. 75 12 96 2275 13 35 68 eller e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..