Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og bruser i messing

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Kasper Nielsen
Autoriseret VVS-installatør Esbjerg – Bedre Bad partner

Bedre Bad – Ekspert i badeværelser

Bedre Bad er ekspert i totalløsninger og vi er din genvej dit drømmebadeværelse. Du slipper for besværet, når vi forvandler drømmene til virkelighed – for vi koordinerer hele indsatsen: Fra vi som eksperter laver et indretningsforslag ud fra dine ønsker og behov – og til processen med koordinering af de nødvendige håndværkere. Det eneste du skal gøre, når du bestiller en totalløsning til nyt badeværelse, er at læne dig tilbage og se frem til det tidspunkt, hvor du kan slå dørene op til et nyt funklende og færdigt badeværelse.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt, service og rådgivning

Ærlig rådgivning

Hos I.C. Nielsen & Søn er vi en del af den landsdækkende kæde Bedre Bad – Bedre Energi. Herigennem sikrer vi, at vi altid har fingeren på pulsen i forhold til de nyeste trends og teknologier inden for badeværelser. Dette gør vi, så du kan være sikret den bedste badeværelsesløsning.

Bedre Bad har fingeren på pulsen og inspirerer dig med nye trends og teknologier – og det kan vi tale længe og meget begejstret om. Men du kan være sikker på, at vi i rådgivningen af dig har hånden på hjertet, og rådgiver dig ærligt ud fra mange års erfaring og ekspertise.

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit toilet - Dansani vask, vaskeskab og spejl - Grohe vandhane og bruser

Se mere om badeværelser:

Bedre Bad er ekspert i totalløsninger og vi er din genvej dit drømme-badeværelset. Du slipper for besværet, når vi forvandler drømmene til virkelighed – for vi koordinerer hele indsatsen: Fra vi som eksperter laver indretningsforslaget og hele processen med arbejdende håndværkere. Du kan læne dig tilbage og glæde dig til det tidspunkt, hvor du kan slå dørene op til et funklende og færdigt badeværelse.

Vi udfører VVS-opgaver over hele Sydvestjylland – herunder i Varde, Bramming, Esbjerg og på Fanø. Kontakt os i dag på tlf. eller e-mail.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 75 13 35 68
icn@ic-nielsen.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon