Gratis badtjek

God start på et nyt badeværelse  

Syntes du også at det kan virke uoverskueligt at skulle forhold sig til ombygning, renovering eller udvidelse af dit badeværelse? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos I.C. Nielsen & Søn - Bedre Bad i Esbjerg, har vi gjort det nemt for dig. Vi er altid opdateret med de nyeste trends og arbejdsmetoder, og vi vil derfor kunne tilbyde dig de bedste og mest moderne løsninger. 

Hos I.C. Nielsen & Søn - Bedre Bad i Esbjerg, er et gratis Badtjek ganske uforpligtende for dig, men vi tager det seriøst. Ved booking at et gratis badtjek, kommer vi hjem til dig og vurderer dit nuværende badeværelse. Vi kigger blandt andet på dit nuværende badeværelse og hvilke muligheder der er med det. Vores ekspert vil gennemgå dit badeværelse fra A til Z, med alt hvad det indebærer lige fra ventilation og bruser, til hvilke klinker du har. 

Ud fra det, fortæller vi dig om de forskellige muligheder, for eksempel:

  • Udvidelse
  • Omlægning
  • Totalrenovering
  • Facelift 

Og endelig, tager vi en snak om dine ønsker og behov.

Hos I.C. Nielsen & Søn - Bedre Bad i Esbjerg er vi bevidste om at der findes mange forskellige og individuelle ønsker og behov. Alle disse vil vi tage med i vores overvejelser, når vi laver dit badtjek og giver dig et tilbud. Du modtager et tilbud fra en professionel ekspert, der vil gøre alt hvad de kan for at opfylde dine ønsker og behov. 

Sammen finder vi den bedste løsning. Vi prøver at få så mange af dine ønsker og behov ind i planen, ud fra de muligheder du har. 

Trygt arbejde

Vi er stolte over at kunne være din lokale badeværelses ekspert og vi er medlem af Tekniq Arbejdsgiverne – din sikkerhed for godt håndværk. 

Til dagligt rykker vi ud og laver badeværelser i hele Sydvestjylland - herunder i Varde, Bramming, Esbjerg og på Fanø. Vi er din erfarne og lokale VVS'er. Kontakt os til dit næste projekt. 

Har du yderligere spørgsmål, skal du ikke tøve med at kontakte os. Du finder vores kontaktinformationer her.

BOOK et gratis badtjek her: