Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt, service og rådgivning

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Kasper Nielsen
Autoriseret VVS-installatør Esbjerg – Bedre Bad partner

Gratis Badtjek

God start på et nyt badeværelse

Syntes du også at det kan virke uoverskueligt at skulle forhold sig til ombygning, renovering eller udvidelse af dit badeværelse? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos I.C. Nielsen & Søn – Bedre Bad i Esbjerg, har vi gjort det nemt for dig. Vi er altid opdateret med de nyeste trends og arbejdsmetoder, og vi vil derfor kunne tilbyde dig de bedste og mest moderne løsninger.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Book et Gratis Badtjek her:

  Navn

  Adresse

  Postnummer

  By

  Email

  Telefon

  Bedre Bad - Bedre Energi - Grohe bruser

  Uforpligtende for dig

  Hos I.C. Nielsen & Søn – Bedre Bad i Esbjerg, er et gratis Badtjek ganske uforpligtende for dig, men vi tager det seriøst. Ved booking at et gratis badtjek, kommer vi hjem til dig og vurderer dit nuværende badeværelse. Vi kigger blandt andet på dit nuværende badeværelse og hvilke muligheder der er med det. Vores ekspert vil gennemgå dit badeværelse fra A til Z, med alt hvad det indebærer lige fra ventilation og bruser, til hvilke klinker du har.

  Ud fra det, fortæller vi dig om de forskellige muligheder, for eksempel:

  • Udvidelse
  • Omlægning
  • Totalrenovering
  • Facelift

  Og endelig, tager vi en snak om dine ønsker og behov.

  Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani spejl med lys

  Forskellige og individuelle ønsker og behov

  Hos I.C. Nielsen & Søn – Bedre Bad i Esbjerg er vi bevidste om at der findes mange forskellige og individuelle ønsker og behov. Alle disse vil vi tage med i vores overvejelser, når vi laver dit badtjek og giver dig et tilbud. Du modtager et tilbud fra en professionel ekspert, der vil gøre alt hvad de kan for at opfylde dine ønsker og behov.

  Sammen finder vi den bedste løsning. Vi prøver at få så mange af dine ønsker og behov ind i planen, ud fra de muligheder du har.

  Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani håndvask, vaskeskab, spejl og bruseafskærmning - Grohe vandhane og bruser - Vola toiletrulleholder - Geberit douchetoilet

  Trygt arbejde

  Vi er stolte over at kunne være din lokale badeværelses ekspert og vi er medlem af Tekniq Arbejdsgiverne – din sikkerhed for godt håndværk.

  Til dagligt rykker vi ud og laver badeværelser i hele Sydvestjylland – herunder i Varde, Bramming, Esbjerg og på Fanø. Vi er din erfarne og lokale VVS’er. Kontakt os til dit næste projekt.

  Har du yderligere spørgsmål, skal du ikke tøve med at kontakte os.

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 75 13 35 68
  icn@ic-nielsen.dk

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

   Navn

   Email

   Telefon