Vi skaber komplette løsninger til nyt badeværelse

Går du og drømmer om et nyt badeværelse? Så har du i den indledende fase behov for viden, idéer og inspiration - og det kan du få hos os, ligesom at vi også står for hele byggeprocessen.

Idéer til et nyt badeværelse

Tag en snak med fagmanden om badeværelser. Se også vores store inspirationskatalog, og få præsenteret forskellige løsninger, produkter og idéer. Få en snak om dine ønsker og behov – og fortæl os om de økonomiske rammer for dit nye badeværelse. Vi er specialister i at kombinere dine ønsker og behov med vores ekspertise for de bedste løsninger.

Vi giver dig valgmuligheder

Med vores forskellige forslag får du en række valgmuligheder - alle dog med det til fælles, at de rammer din stil og smag – og med de funktionaliteter, som du og din familie stiller krav om. Vi kan både lave det lille badeværelse og det helt store badeværelse med alle former for funktionaliteter. 

Vi glæder os til processen med dig og til slutresultatet: Det funktionelle og smukke, nye badeværelse, som netop du har drømt om!

Fokus på totalløsninger – nemt for dig

Vi retter vores fokus mod at levere badeværelser i totalløsninger - hele vejen fra idé til virkelighed. Du får oplæg på indretning, tidsplan, et samlet budget og sikkerhed for, at renoveringen af dit badeværelse bliver gennemført professionelt. Vi kalder det ”gør-det-nemt” for dig.

Vil du selv være med?

Er du interesseret i selv at være en udførende del af projektet, er vi åbne for at høre, hvad du kan bidrage med. Så finder vi sammen frem til en god løsning, der passer til dine behov. Har du derimod allerede din egen VVS-installatør, eller ønsker du at købe dine produkter på internettet, må vi henvise til byggemarkeder og webbutikker.

Her laver vi nye badeværelser

Vi er klar til at skabe et nyt badeværelse til dig. Vi skaber individuelle badeværelsesløsninger i hele Sydvestjylland – herunder i Esbjerg, Bramming, Varde og på Fanø.

Se mere om badeværelser: