Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser i guld

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Kasper Nielsen
Autoriseret VVS-installatør Esbjerg – Bedre Bad partner

Vi skaber komplette løsninger til nyt badeværelse

Går du og drømmer om et nyt badeværelse? Så har du i den indledende fase behov for viden, idéer og inspiration – og det kan du få hos os, ligesom at vi også står for hele byggeprocessen.

Idéer til et nyt badeværelse

Tag en snak med fagmanden om badeværelser. Se også vores store inspirationskatalog, og få præsenteret forskellige løsninger, produkter og idéer. Få en snak om dine ønsker og behov – og fortæl os om de økonomiske rammer for dit nye badeværelse. Vi er specialister i at kombinere dine ønsker og behov med vores ekspertise for de bedste løsninger. Vi bestræber os altid efter at have glade kunder, og udarbejder derfor altid den bedste løsning, og det bedste resultat.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser og vandhane - Ifö vask og møbel

Vi giver dig valgmuligheder

Med vores forskellige forslag får du en række valgmuligheder – alle dog med det til fælles, at de rammer din stil og smag – og med de funktionaliteter, som du og din familie stiller krav om. Vi kan både lave det lille badeværelse og det helt store badeværelse med alle former for funktionaliteter. Kun fantasien sætter grænser, og vi prøver altid at få opfyldt så mange af dine ønsker som muligt.

Vi glæder os til processen med dig og til slutresultatet: Det funktionelle og smukke, nye badeværelse, som netop du har drømt om!

Bedre Bad - Bedre Energi - vask med guld detaljer

Fokus på totalløsninger – nemt for dig

Vi retter vores fokus mod at levere badeværelser i totalløsninger – hele vejen fra idé til virkelighed. Du får oplæg på indretning, tidsplan, et samlet budget og sikkerhed for, at renoveringen af dit badeværelse bliver gennemført professionelt. Vi kalder det ”gør-det-nemt” for dig. Vi står for at finde VVS’er og håndværker, så der er styr på alle led. Du skal blot fortælle dine tanker og ønsker til badeværelset.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Vil du selv være med?

Er du interesseret i selv at være en udførende del af projektet, er vi åbne for at høre, hvad du kan bidrage med. Så finder vi sammen frem til en god løsning, der passer til dine behov. Har du derimod allerede din egen VVS-installatør, eller ønsker du at købe dine produkter på internettet, må vi henvise til byggemarkeder og webbutikker.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og bruser i messing

Her laver vi nye badeværelser

Vi er klar til at skabe et nyt badeværelse til dig. Vi skaber individuelle badeværelsesløsninger i hele Sydvestjylland – herunder i Esbjerg, Bramming, Varde og på Fanø. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på tlf. eller e-mail

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 75 13 35 68
icn@ic-nielsen.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon