Badeværelse – tegneprogram

Hvor kan man tegne sit badeværelse?

Du kan tegne dit badeværelse hos os. Med vores gratis tegneprogram kan du indrette dit drømmebadeværelse og samtidig blive inspireret af de mange muligheder for armaturer, badekabiner, radiatorer, rumelementer, interiør og design. Tegneprogrammet giver dig også mulighed for at vælge badeværelsesmøbler, toilet, fliser og farver med udgangspunkt i dit eksisterende badeværelse. Programmet giver dig mulighed for at visualisere dit nye badeværelse i de rette mål. Du kan bruge programmet til at designe dit ønskede badeværelse, som kan være udgangspunktet for en uforpligtende snak med os. Vi deler derudover meget gerne ud af vores erfaring, inspiration og tips til, hvordan dit badeværelse kan blive endnu mere, end du har drømt om.

Hvordan tegner man sit nye badeværelse?

Du kan begynde at tegne med tegneprogrammet det samme. Inden du starter, vil vi anbefale at du bruger en PC eller Mac computer.

Du starter med at tegne dit nye badeværelse ved at vælge rummets figur og indtaste badeværelsets indvendige mål. Derefter kan du begynde at indsætte badeværelsesmøbler og tilbehør. På alle stadier kan du få vist en 3D tegning af badeværelset ved at klikke på knappen "2D/3D" øverst til højre. Når du synes, det begynder at ligne noget, kan du sende tegningen til os per mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Vi står klar med råd og vejledning ud fra dine egne ideer på tegningen, og vi kommer gerne med yderligere idéer til indretning af dit badeværelse.

Du kan også vælge at gemme din tegning undervejs, så du kan lægge det fra dig og komme tilbage senere. Ved at udvide menuen finder du Gem-funktionen, som kræver at du har en konto. Det er helt gratis at registrere sig og du får mulighed for at finde tilbage til det badeværelse du var igang med at tegne.

I tegneprogrammet er der rigtig mange muligheder for interiør, rumopbygning og farver. Men det er stadig kun et lille udpluk af, hvad vi tilbyder. Har du andre ønsker end dem, du kan vælge her, så skriv det i kommentarfeltet til dit lokale Bedre Bad-firma. Så tager vi højde for det.

Tegn dit eget badeværelse online - gratis tegneprogram 

 

Se mere om badeværelser: