Badeværelse – tegneprogram

Hvor kan man tegne sit badeværelse?

Det kan du lige her! Med vores gratis tegneprogram kan du indrette dit drømmebadeværelse og samtidig blive inspireret af muligheder. Tegneprogrammet giver dig mulighed for at vælge badeværelsesmøbler, toilet, fliser, farver m.m. med udgangspunkt i dit eksisterende badeværelse. Programmet giver dig mulighed for at visualisere dit nye badeværelse i de rette mål. Du kan bruge programmet til at designe dit ønskede badeværelse, som kan være udgangspunktet for en uforpligtende snak med os. Vi deler derudover meget gerne ud af vores erfaring, inspiration og tips til, hvordan dit badeværelse kan blive endnu mere, end du har drømt om.

Hvordan tegner man sit nye badeværelse?

Du kan begynde at tegne med tegneprogrammet det samme. Først skal du vælge rummets figur og indtaste de indvendige mål på dit badeværelse. Derefter kan du begynde at indsætte badeværelsesmøbler og tilbehør. På alle stadier kan du vælge at se dit badeværelse ved at klikke på "3D oversigt". Når du synes, det begynder at ligne noget, kan du sende tegningen til os per mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Vi står klar med råd og vejledning ud fra dine egne ideer på tegningen, og vi kommer gerne med yderligere idéer til indretning af dit badeværelse.

Du kan også vælge at gemme din tegning undervejs, så du kan gå til og fra. Dette gør du under knappen "Fil", hvor du kan oprettet dig som bruger og dermed til hver tid logge ind og tegne videre.

I tegneprogrammet er der rigtig mange muligheder for interiør, rumopbygning og farver. Men det er stadig kun et lille udpluk af, hvad vi tilbyder. Har du andre ønsker end dem, du kan vælge her, så skriv det i kommentarfeltet til dit lokale Bedre Bad-firma. Så tager vi højde for det.

Du kan både bruge PC og Mac computer.

Tegn dit eget badeværelse online - gratis tegneprogram 

 

Se mere om badeværelser: