Badeværelse – tegneprogram

Tegn badeværelse

Med vores tegneprogram kan du indrette dit badeværelse med badeværelsesmøbler, toilet, fliser, farver m.m. Du kan også sende dit færdige bademiljø til os, så kan vi tage en uforpligtende snak om planerne.

Lidt vejledning til at tegne dit nye badeværelse

Du kan begynde at tegne med tegneprogrammet det samme. Du vælger selv, i hvilken rækkefølge, du ønsker at visualisere dit nye bad. Når du synes, det begynder at ligne noget, kan du sende tegningen til dit lokale Bedre Bad-firma. Vi er klar med råd og vejledning ud fra dine egne ideer på tegningen, og vi kommer gerne med ekstra ideer til indretning af badeværelset. På alle stadier kan du vælge at se dit badeværelse ved at klikke på "3D oversigt".

Du kan også vælge at gemme din tegning undervejs, så du kan gå til og fra. Dette gør du under knappen "Fil", hvor du kan oprettet dig som bruger og dermed til hver tid logge ind og tegne videre.

I tegneprogrammet er der rigtig mange muligheder for interiør, rumopbygning og farver. Men det er stadig kun et lille udpluk af, hvad vi tilbyder. Har du andre ønsker end dem, du kan vælge her, så skriv det i kommentarfeltet til dit lokale Bedre Bad-firma. Så tager vi højde for det.

Du kan både bruge PC og Mac computer, men for at benytte tegneprogrammet skal du bruge Flash. 

Tegn dit eget badeværelse online - gratis tegneprogram 

 

Se mere om badeværelser: