Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit væghængt douchetoilet - Vola toilet tilbehør

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Kasper Nielsen
Autoriseret VVS-installatør Esbjerg – Bedre Bad partner

Stort udvalg af toiletter

Unikke designs og moderne funktionaliteter 

Alle ønsker det personlige badeværelse med sin helt egen udformning og indretning. Toilettet skal naturligvis også passe ind i den øvrige indretning og være med til at understøtte udtrykket. Hos Bedre Bad – Bedre Energi går vi ikke på kompromis med udvalget – vores udvalg af toiletter har nemlig aldrig været større!

Når du vælger Bedre Bad Esbjerg – I.C. Nielsen som leverandør, så får du hurtig levering og montering inkluderet i prisen.

Har du spørgsmål eller ønsker rådgivning, så kan du altid fange os på både tlf. 75 12 96 22 og 75 13 35 68.

Bedre Bad - Bedre Energi - Duravit toilet - Kriss håndklædetørrer

Toiletter – stående eller væghængte

Skal dit nye toilet være stående eller væghængt? Og vælger du den væghængte løsning, skal cisternen være synlig eller skjult? Skal dit toilet være designet af Phillipe Starck? Eller ønsker du et Geberit toilet med duschfunktion?

Er du i tvivl, så tilbyder vi selvfølgelig rådgivning til de forskellige løsninger og de fordele, som de byder på.

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit AquaClean Meta douchetoilet - VOLA toiletrulleholder og toiletbørste

Toilettet har fået udvidede funktioner

Hos I. C. Nielsen & Søn, Bedre Bad – Bedre Energi i Esbjerg kan du vælge det enkelte toilet med de helt grundlæggende funktioner – men du kan også vælge toilettet med specialfunktioner som f.eks.

Vandsparefunktion:
Toilettet er udført med højt og lavt skyl. Ved at tilpasse den ønskede skyllemængde, kan du spare meget vand og mange penge på vandregningen årligt. Med denne løsning er mængden af spildvand, meget mindre.

Berøringsfri skyl:
Udskylning sker ved at du blot fører din hånd over en sensor på toppen af toilettet. Sensoren aktiverer herefter skyllefunktion. En god hygiejnisk løsning, hvor spredning af bakterier er elimineret

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit AquaClean Sela Douchetoilet

Dusch toiletter

Dusch funktion:
Med de nye toiletter er der taget hul på en hel ny generation af toiletter. Dit toiletbesøg afsluttes ved at toilettet nænsom og med lunt vand rengør dig med en blid stråle samt lufttørring efterfølgende. Et duschtoilet er med til at sikre en oplevelse af en renere og mere hygiejnisk løsning efter hvert toiletbesøg! Frisk rindende vand er det mest naturlige rengøringsmiddel der findes – og er langt mere hygiejnisk i forhold til aftørring med papir.

Du skal ikke stå og bøvle med arbejdet selv – kontakt os på tlf.

Når du lader os stå for monteringen, så er du sikker på, at det udføres håndværksmæssigt korrekt. Og med arbejdet og montagen følger naturligvis en GARANTI og forsikring. Bemærk: Når du køber toilet hos os, så er prisen altid inklusiv montering.

Vi tilbyder toiletter og montering i hele Sydvestjylland herunder blandt andet Varde, Bramming, Esbjerg og på Fanø.

Vi er kompetente og erfarne, og arbejdet bliver altid lavet i bedste kvalitet. Kontakt os i dag, hvis du ønsker vi skal hjælpe med udskiftningen af dit toilet.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 75 13 35 68
icn@ic-nielsen.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon