Butik bliver til studio i 2016

Vores Bedre Bad Inspirationsbutik på Østre Gjesingvej er lukket og vi flytter til Limfjorsvej 11 i stedet. Her vil vi i løbet af 2016 få et nyt studio i stedet. Du vil stadig kunne blive inspireret til de mange muligheder, du har for at få netop dit drømme-badeværelse.

Fokus på totalløsninger

Vores fokus er rettet mod at levere badeværelser i totalløsninger – hele vejen fra Idé til virkelighed. Du får indretningsoplæg, tidsplan, et samlet budget og en sikkerhed for, at renoveringen af dit badeværelse bliver gennemført professionelt. Vi kalder det ”gør-det-nemt” for dig.

Vil du være med?

Er du interesseret i selv at være en udførende del af projektet, er vi åbne for at høre, hvad du kan bidrage med. Så finder vi sammen frem til en god løsning, der passer til dine behov. Har du derimod allerede din egen VVS-installatør, eller ønsker du at købe dine produkter på internettet, må vi henvise til byggemarkeder og webbutikker.

Kontakt os gerne for en aftale: 

Telefon 75 12 96 22 (7.00-16.00) eller 40 74 06 22 (efter 16.00).

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 75 13 35 68
icn@ic-nielsen.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon