Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Kasper Nielsen
Autoriseret VVS-installatør Esbjerg – Bedre Bad partner

Om virksomheden – I.C. Nielsen & Søn

I.C. Nielsen blev etableret i 1929. I dag drives det 100% familieejede firma af 4. generation.

Grundlaget for alle vores aktiviteter i vores forretning er respekt. Respekt for mennesker og for vores håndværk. Dette grundlag gør, at vi altid yder vores bedste.

Respekt indebærer faglig stolthed og hensyn til hver enkelt kunde. Vi ønsker at løse netop din opgave med omhu – til rette tid og til en fair pris. Det er vores grundlag for at drive forretning – og det er også et godt grundlag for at vælge I.C. Nielsen til den næste opgave.

I.C. Nielsen & Søn er medlem af kæden Bedre Bad – Bedre Energi. Som medlem af denne kæde, kommer der mange goder, blandt andet den store viden vi for med, samt muligheden for at efteruddanne os selv.

Bedre Bad - Bedre Energi - indeklima - børn

Familiefirma i fire generationer

Et firma i vores branche overlever ikke i længden, hvis ikke kunderne er glade for de opgaver der bliver løst, og hvis ikke firmaet er en ansvarlig medspiller i lokalsamfundet.

Vores historie går tilbage til før Anden Verdenskrig – så vi bygger på stolte traditioner. I.C. Nielsen, – gårdmandssønnen, der ville være smed – flyttede efter endt læretid i faget fra Randers til Esbjerg. Det var i 1925 og blot 4 år senere startede han sit eget firma fra adressen Svendsgade 51.

Adressen blev ændret mange gange, siden hen i takt med firmaets udvikling og samfundets tendenser. I dag finder du os på Tømrervej 3 i Sædding, Esbjerg V.

2. generation: udvider forretningen

Richard Nielsen kom ind i sin fars firma i 1952 og var med til at accelerere udviklingen med en række store entrepriser, bl.a. boligbyggeri, lufthavnsanlæg, fjernvarmeanlæg og institutionsbyggerier.

 

3. generation af familien Nielsen

Lars Nielsen, VVS-tekniker og aut. gas-, vand- og sanitetsmester, overtog I.C. Nielsen sammen med sin kone Aase. Imens overtog Lars’ bror, Henning Nielsen sammen med sin kone Helle firmaet DWA VVS, hvor deres søn Kasper, ingeniør og autoriseret VVS-installatør begynder at arbejde i 2011. I 2014 blev han medejer.

 

4. generation i I.C. Nielsen

Efter Henning Nielsens død i 2017 overtog Kasper Nielsen ledelsen af DWA VVS sammen med sin mor Helle. Og i 2019 overtog de I.C. Nielsen og lagde de to firmaer sammen. Lars Nielsen fortsatte i firmaet, der i dag altså ejes og ledes af Helle og Kasper Nielsen, som er oldebarn til firmaets stifter, I.C. Nielsen, og nevø til Lars Nielsen.

Bedre Bad - Bedre Energi - vask med guld detaljer

Vi er medlem af Tekniq

I. C. Nielsen, Bedre Bad – Bedre Energi i Esbjerg er medlem af Tekniq Arbejdsgiverne – din sikkerhed for godt håndværk.

Hvis du mod forventning alligevel vil klage over vores arbejde, vil vi da meget gerne høre fra dig. Den officielle klageinstans er Ankenævnet for Tekniske installationer

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 75 13 35 68
icn@ic-nielsen.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon