Varmepumpe

– installation og service

 

Få masser af gratis energi – fra jorden eller luften.

Med den nyeste varmepumpeteknologi, kan du producere din egen energi og dermed spare op til 50% på varmeregningen. Det smarte ved varmepumper er, at den afleverede energimængde fra varmepumpen er 3-4 gange større, end den energimængde varmepumpen bruger – os som du betaler for.

Der findes 3 forskellige typer varmepumper:

  • Jord-varmepumpe: her hentes varmen fra 300 meter jordslanger, som lægges i ca. 1 meters dybde på din grund, hvilket derfor kræver en forholdsvis stor grund. Der er adgang til jordvarmen året rundt, via den varme som er o.pmagasineret i jorden – primært afleveret inde i huset til radiatorer.
  • Luft til vand-varmepumpe: udnytter luftens energi til at producere varme samt vand til boligen. Varmepumpen bliver typisk installeret udenfor, mens der indenfor sidder en ventilator – det er den letteste type at installere.
  • Luft til luft-varmepumpe: Luften udefra bliver komprimeret og energien bliver brugt til at opvarme frisk luft, som blæses direkte ind i din bolig for at opvarme boligen.

Dine boligforhold, din grunds beliggenhed og størrelse – bør ligge til grund for hvilken type varmepumpe du vælger.

Overvejer du at få installeret en varmepumpe?

Hos I.C. Nielsen – Bedre Energi Esbjerg, udfører vi varmepumpeopgaver for private og erhvervskunder i Esbjerg og omliggende byer. Kontakt os allerede i dag.

 

Læs også om:

 

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 75 13 35 68
icn@ic-nielsen.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon