Blikkenslagere i Esbjerg

Kvalitets blikkenslagerarbejde

Taget på et hus eller en bygning er egentlig den femte facade – og derfor er det vigtigt, at både det håndværksmæssige og det visuelle er i orden.

I.C. Nielsens blikkenslagerafdeling kan hjælpe med udformning, materialevalg og skitser af projektet, så det er let at danne sig et indtryk af det færdige resultat. Gælder det et helt nyt tag eller reparation af det eksisterende, har vi altid et forslag til den mest hensigtsmæssige måde, at løse opgaven på.

Zink, kobber, stål eller aluminium

Ud over tag og tagrender/nedløb udfører vi alle former for inddækninger ved tag, skorstene og kviste – og som kunde kan du vælge mellem forskelige materialer. Vi har blandt andet materialer som kobber, stål, zink og aluminium. 

Blik kræver faglig kunnen

Vores blikkenslagerafdeling har en stor faglig spændvidde og leverer kvalitetshåndværk i både bolig- og erhvervsbyggeri.

Det er meget moderne med zinkfalsede tage på huse og garager netop nu. Det har den fordel, at det ikke kræver vedligeholdelse, fremstår flot og holder tæt en lang årrække frem.

Vores blikkenslagerafdeling har en stor faglig spændvidde og leverer kvalitetshåndværk i både bolig- og erhvervsbyggeri. Det er meget moderne med zinkfalsede tage på huse og garager netop nu. Det har den fordel, at det ikke kræver vedligeholdelse, fremstår flot og holder tæt en lang årrække frem. Zinkfalsede tage er derfor en praktisk og flot løsning. 

Skal det være et nyt tag eller renovering?

Hvis du er i markedet for renovering af tag eller et nyt tag i Esbjerg og omegn, så er du velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak. I fællesskab skal vi nok finde en løsning til dig. Kontakt I.C. Nielsen VVS & Blik på tlf. 75 12 96 22 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..