Energiløsninger og rådgivning

Få råd fra lokale energieksperter til energiløsningen

Som medlem af Bedre Energi kæden er vi din lokale og uvildige specialist, når det kommer til energivejledning. Du kan trække på vores mangeårige erfaring og altid opdaterede viden på energiområdet. Du kan stole på, at vores rådgivning er baseret på en professionel og faglig vurdering, da vi er uafhængige af energiselskaberne.

Med andre ord, tilbyder vi energirådgivning, hvor du får konkrete anbefalinger til en energiløsning, som sikrer dig lune besparelser. Vores rådgivning baseres ud fra en gennemgang af dine nuværende installationer og ikke mindst hvilke behov, ønsker og økonomi der er til en ny eller optimeret energiløsning.

Vi har overblikket – ned i detaljen

Hos Bedre Energi får du altid en helhedsorienteret vurdering. Vi tænker i totalløsninger og medtager hele boligen i vores gennemgang, når vi skal vurdere, hvor der kan sættes ind med forbedringer. Samtidig har vi blik for, hvordan selv små justeringer af dit nuværende anlæg ofte kan give dig store besparelser.

Start med at få foretaget et Energitjek, hvor vi får indblik i din boligs energiforbrug, isoleringsgrad, brug af termostater m.v. Herefter tager vi stilling til, hvor du kan opnå størst afkast pr. investeret krone i energirenovering.

Totalløsning til energirenovering

Vi tager hånd om det samlede projekt – det kalder vi totalløsning. Som energiekspert projekterer vi løsningen og vi involverer og styrer alle relevante håndværkere i processen. Vi leverer kvalitetsprodukter fra vores leverandørnetværk. Sådan sikrer, at dit projekt kommer sikkert i havn. Og du kan glæde dig over at bruge et minimum af tid, penge og energi.

Læs mere om vores varme- og energiløsninger: