Din lokale energiekspert til energiløsninger

Få uvildig rådgivning til valg af energiløsning

Vi tilbyder hjælp til valg af energiløsning til boligen. Du kan stole på, at vores konkrete anbefalinger er baseret på en professionel og faglig vurdering, da vi er certificeret energivejledere gennem Bedre Bad - Bedre Energi. Gennem løbende kurser holder vi os nemlig opdateret på den nyeste viden på energiområdet - herunder særligt grønne energiløsninger.

Vi baserer vores anbefalinger ud fra en gennemgang af dine nuværende installationer og ikke mindst hvilke behov, ønsker og økonomi der er til en ny eller optimeret energiløsning. Med andre ord, får du hjælp til at finde frem til den bedste energiløsning - hvad enten dit behov er billig energi, grøn omstilling eller en bæredygtig energiløsning.

Vi hjælper dig med at finde den bedste energiløsning

Vi har gjort det nemt at finde den bedste energiløsning. Tag en snak med en af vores energikonsulenter og få personlig rådgivning baseret på din energisituation. Vi kan vejlede dig til den billigste energiløsning og samtidigt hjælpe dig med at finde den bedste energiløsning inden for grøn energi.

Vi anbefaler, at du starter med at få foretaget et Energitjek. Her danner vi os et overblik over din boligs energiforbrug, isoleringsgrad, brug af termostater m.v. Herefter tager vi stilling til, hvor du kan opnå størst afkast pr. investeret krone i energirenovering. Vores energitjek inkluderer både fokus på energioptimering af energiinstallationer og en byggeteknisk gennemgang.

Vælger du Energitjek EXTRA inkluderes termofotografering af klimaskærm samt registrering af forbrug og energispild på belysning og husholdningsmaskiner.

Vi har overblikket helt ned i detaljen

Hos Bedre Energi Esbjerg får du altid en helhedsorienteret vurdering. Vi tænker i totalløsninger og medtager hele boligen i vores gennemgang, når vi skal vurdere, hvor der kan sættes ind med forbedringer. Vi har mange års erfaring som energiinstallatør og energimontør. Derfor ved vi om nogen, hvordan små justeringer af eksisterende energikilder og varmeanlæg kan skabe store besparelser. Vi er energispecialister med mange års erfaring, og du kan trygt ligge din energiopgave i vores hænder. 

Vores totalløsning til energirenovering

Vi tager hånd om det samlede projekt med en totalløsning. Vi styrer alle relevante håndværkere i processen, da vi som energieksperter projekterer hele løsningen. Kvalitetsprodukter bliver desuden anvendt og leveret af vores stærke leverandørnetværk. Vi sikrer at dit projekt kommer sikkert i havn, så du blot skal glæde dig over at bruge et minimum af tid, penge og energi.

Læs mere om vores varme- og energiløsninger: