Få råd om Bedre Energi

Energivejlederen fra Bedre Energi er en lokal, uvildig specialist med stor erfaring. Derfor kan vi give dig værdifulde råd om mulighederne i din bolig. Vi kalder det “FÅ RÅD OM Bedre Energi”. Når du vil energioptimere din bolig – det vil sige skifte til ny installation og/eller energiform for at score nogle dejlige besparelser – så start processen med at undersøge mulighederne. Hvis du vil læse mere om moderne energiformer og hvilke fordele du kan opnå ved at skifte til en bedrevirkende varmeinstallationer, så kan du læse meget mere her.

Spar penge imens du får højere komfort

Her kan du læse om nogle af vores tips til at spare penge på energiforbrugende installationer.

Små ændringer - stort udbytte

Har du fjernvarme eller naturgas kan du med en investering i en vejrkompensationsenhed spare 10-15% på din varmeregning og opnå en optimal temperatur i boligen.

Fyr dit gamle fyr og reducer varmeudgifterne

Skifter du det gamle oliefyr ud med et nyt, kan du spare over 30% på din varmeudgift og få en mere stabil varme i boligen.

Billigste energikilde ved mange m2

Ved fyring med pille-brændsel opnår du den laveste pris per varmeenhed (kWh). Pillefyr og stokerfyr er specielt fordelagtige ved opvarmning af større boliger.

Spar 60% på brugsvandet

Solvarme kan spare op til 60% af udgiften til opvarmning af varmt brugsvand. I gennemsnit tjenes et installeret anlæg hjem fra 8 år alt efter størrelse og eksisterende varmeanlæg.

Læs mere om varme- og energiløsninger: