Fjernvarme Esbjerg - installation og service

Få mere ud af dit fjernvarmeanlæg

Hos I.C. Nielsen i Esbjerg specialiserer vi os i fjernvarme installation, vedligehold og servicering af fjernvarmeanlæg for både private, virksomheder og offentlige institutioner. Vi udfører alt indenfor energiforbedring hvad end det drejer sig om justering af fjernvarmeanlæg eller nye radiatorer, termostater eller rørsystemer til og fra fjernvarmeanlægget. Husk at vi sørger for levering og montering af alle løsninger. Vi står også klar til at give dig kyndig rådgivning til optimale energiløsninger til dit hjem. Opnå optimal varmeøkonomi med gode råd og vejledning til fjernvarme hos I.C. Nielsen VVS & Blik ApS.

Fjernvarme er en billig og bekvem opvarmningsform

Omtrent 62% af de danske boliger er opvarmet med fjernvarme – og antallet af brugere udvides løbende. Fjernvarmen er oftest overskudsvarme fra produktion af elektricitet og varme fra afbrændingen af affald. Det er den energitype, hvor der udledes mindst CO2.

Optimer dit fjernvarmeanlæg og spar penge

Hvis du har fjernvarme, så kan vi anbefale dig følgende forbedringer:

 • Termostatventilerne på ældre fjernvarmeanlæg (over 10-15 år) måler kun på vandtemperaturen i rørene – ikke på rumtemperaturen!. Der kan være penge at spare ved at udskifte de gamle ventiler til nye.
 • Manuelle gulvvarmeventiler udskiftes til termostater eller elektronisk styring.
 • Cirkulationspumpen skal være A-mærket.
 • Ny varmvandsbeholder/veksler.
 • Isolering af varmerør.
 • Vejrkompenseringsanlæg.

Generelt kan du næsten altid spare penge ved at modernisere dit fjernvarmeanlæg. Kontakt os for et tjek af dit anlæg.

Fordele ved fjernvarmeanlæg:

 • Enkel og billig – selve installationen er ret enkel og derfor billig. Den tjener sig relativt hurtig ind
 • Driftsøkonomisk fordelagtig
 • Fremtidssikker – en ny installation har en levetid på 25 år.
 • Driftssikker – installationen består af få gennemtestede komponenter
 • Forsyningssikkerhed – ansvar for driften ligger hos fjernvarmeværket
 • Miljøvenlig

Kontakt os og hør mere om denne gode energikilde til opvarmning af din bolig!

Her installerer vi fjernvarme

Vi hjælper kunder til en bedre varmeøkonomi. Vi installerer fjernvarme alle steder i Sydvestjylland, hvor der er et forsyningsnet – herunder i Esbjerg, Varde, Bramming og på Fanø. Vi står klar til at hjælpe dig med vores mange års erfaring, samt vi udfører en bred vifte af arbejdsopgaver.

Vidste du, at vi også servicere og tilbyder eftersyn af dit fjernvarmeanlæg?

Vi kan også tilbyde eftersyn til dit fjernvarmeanlæg. Med et jævnligt tjek af dit anlæg vil vi justere og vedligeholde, således at du får den optimale varmeevne. Du er selvfølgelig med i processen og vi foretager ingen ændringer uden din indsigt. Vi vil selvfølgelig komme med alle forslag til justeringer og give gode råd til hvordan du kan optimere dit forbrug. Med din accept foretager vi ændringerne og sørger for at dit anlæg kører gnidningsfrit i mange år. 

Er du i tvivl om dit fjernvarmeanlæg trænger til et eftersyn, eller blot ønsker at høre mere om mulighederne for servicering af fjernvarmeanlæg?
Tag kontakt til os på telefon: 75 12 96 22 eller 75 13 35 68.

Mere om varme- og energiløsninger: