Udbedring af forsikringsskader

Udbedring af diverse forsikringsskader kræver hurtig indsats for at minimere risikoen for mere omkostningsfulde skader. Den hurtige assitance får du hos Bedre Bad - Bedre Energi Esbjerg V - I.C Nielsen. Når det omhandler skader som forsikringen ind over, så kontakt os til udbedringen af skaden. Vi løser bl.a. opgaver som:

  • Vandskader
  • Rørskader – med lækagesporing
  • Stormskader – herunder også vand- og regnindtrængning i taget

Uanset hvilken forsikringsskade du står med, så er vi klar til at rykke ud og løse problemet. Forsikringsskader kommer ganske uventet, men du kan være sikker på at vi kan hjælpe dig når skaden opstår. Vores kompetente medarbejdere rykker nemlig ud omgående. Vi kan desuden hjælpe med at oprette kontakt til forsikringsselskab og aftale med taksator og koordinere håndværkere.

Ved typiske forsikringsskader fungerer det sådan, at forsikringen dækker udgifterne til en rådgiver/vejleder, når der skal laves skadesopgørelse og den efterfølgende byggesagsbehandling. Derfor er det en god idé at kontakte Bedre Bad - Bedre Energi Esbjerg hurtigst muligt. Derefter sørger vi for den videre kontakt med taksator og eventuelle håndværkere.

Alle typer af forsikringsskader

Vores kompetente medarbejdere står til rådighed, og er klar til at hjælpe med alle typer af forsikringsskader. Dette gælder lige fra ituslåede sanitet til større rør- og stormskader. Vi har de dygtige og veluddannede medarbejdere. Vores stab af medarbejdere og samarbejdspartnere indkluderer: VVS'ere, mureren, maleren og tømrere samt et stærkt samarbejde med andre lokale håndværksfirmaer. Dette gør os i stand til effektivt, at løse ethvert forsikringsskade, som du evt. er kommet ud for.

Vi sørger for at rykke ud hurtigst muligt, da vi med hurtig indsats kan begrænse skadens omfang og de voksende omkostninger. Vi udbedrer forsikringsskader over hele Sydvestjylland - herunder i Varde, Bramming, Esbjerg og på Fanø.

 

Kontakt os i dag på tlf. 75 12 96 22 eller per mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..