Udbedring af forsikringsskader

Udbedring af forsikringsskader kræver hurtig indsats for at minimere risikoen for mere omkostningsfulde skader. Hos I.C. Nielsen VVS & Blik tilbyder vi hurtige assistance, når uheldet er ude og der opstår en skade som forsikringen skal ind over. Vi kan det meste inden for forsikringsskader - eksempelvis:

  • Udbedring af vandskader
  • Udbedring af rørskader samt lækagesporing
  • Udbedring af stormskader – herunder særligt vandindtrængning fra tag

Uanset hvilken forsikringsskade du står med, så er vi klar til at rykke ud og løse problemet. Forsikringsskader kommer ganske uventet, men du kan være sikker på at vi kan hjælpe dig når skaden opstår. Når du kontakter os vedr. en forsikringsskade, så sender vi omgående en medarbejder ud, der vil diagnosticere og vurdere skadens omfanget. Vi kan desuden hjælpe med at oprette kontakt til forsikringsselskab og aftale med taksator og koordinere håndværkere.

Ved typiske forsikringsskader fungerer det sådan, at forsikringen dækker udgifterne til en rådgiver/vejleder, når der skal laves skadesopgørelse og den efterfølgende byggesagsbehandling. Derfor er det en god idé at kontakte Bedre Bad - Bedre Energi Esbjerg hurtigst muligt. Derefter sørger vi for den videre kontakt med taksator og eventuelle håndværkere.

Vi løser alle typer af forsikringsskader

Vores kompetente medarbejdere står til rådighed, og er klar til at hjælpe med alle typer af forsikringsskader. Dette gælder lige fra ituslåede sanitet til større rør- og stormskader. Vi har de dygtige og veluddannede medarbejdere. Vores stab af medarbejdere og samarbejdspartnere inkluderer: VVS'ere, mureren, maleren og tømrere samt et stærkt samarbejde med andre lokale håndværksfirmaer. Dette gør os i stand til effektivt, at løse ethvert forsikringsskade, som du evt. er kommet ud for.

Vi sørger for at rykke ud hurtigst muligt, da vi med hurtig indsats kan begrænse skadens omfang og de voksende omkostninger. Vi udbedrer forsikringsskader over hele Sydvestjylland - herunder i Varde, Bramming, Esbjerg og på Fanø.

Få hjælp til forsikringsskade

Kontakt os i dag på tlf. 75 12 96 22 eller per mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for en uforpligtende snak om udbedring af forsikringsskader.