Etablering af gulvvarme

God varmefordeling og derfor økonomisk

Giv din bolig ekstra komfort med gulvvarme. Vær ikke bange for din varmeøkonomi – for gulvvarme er slet ikke så dyr i drift som nogle påstår. Billig gulvvarme kræver god varmefordeling som du kan få lavet af I.C. Nielsen - Bedre Energi Esbjerg.

Den gode varmefordeling

Gulvvarme fordeler varmen i det enkelte rum langt bedre end ved brug af den traditionelle radiator. Fordelingen er faktisk så god, at du kan skrue lidt ned for temperaturren. Opvarmningen sker nemlig nedefra i rummet – og ikke oppefra som med en radiator.

Vidste du? Med en temperaturindstilling på 20 grader på din gulvvarme, føles rummet faktisk som om, at temperaturen er 22 grader. Du fyrer altså mindre med gulvvarme end ellers – og det kan du spare energi og penge ved.

Har du gulvvarme, så slipper du for de vanlige pladskrævende radiatorer. Så får du ekstra plads til indretning.

Gulvarme - forskellige typer varmekilder

Et gulvvarmesystem kan fungere sammen med et stort antal forskellige typer varmekilder. Du kan køre med gulvvarme, hvis du eksempelvis har oliefyr, naturgasfyr eller fastbrændselsfyr.
Du kan spare ekstra meget og være ekstra miljøvenlig, hvis systemet tilsluttes et jordvarmeanlæg.

Badeværelse, toilet og meget mere

I.C Nielsen - Bedre Bad Esbjerg udfører alt i VVS og meget mere til. Hvis du ønsker at kombinere et gulvvarmeanlæg med en renovation af dit badeværelse eller en energioptimering af boligen, så kan vi sørge for at lave en samlet løsning til dig. Vores palette af opgaver er meget fleksibel og vi sammensætter gerne en unik løsning der tilgodeser dine behov.

Hør nærmere og få et uforpligtende tilbud

Vi rådgiver om og installerer gulvvarme over hele Sydvestjylland – herunder Esbjerg, Varde, Fanø og Bramming.

Hvis det lyder interessant, så vil vi gerne give dig et uforpligtende tilbud på renovering, installering og montering af diverse anlæg og særligt gulvvarme. 
Tag kontakt på telefon 75 12 96 22 eller 75 13 35 68 hvor vi kan give dig et uforpligtende tilbud eller gode råd og vejledning. 

Læs mere om varme- og energiløsninger: