Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Kasper Nielsen
Autoriseret VVS-installatør Esbjerg – Bedre Bad partner

Beregn energimærket på dit hus

Få et estimat af boligens energimærke (A til G) og et estimat over dit besparingspotentiale ved energirenovering. Vi kommer ud for at lave energiberegninger på huse, og vi kan lave den på dit.

Bedre Bad - Bedre Energi - energimærke

Indtast dit energiforbrug og beregn dit energimærke her

Du kan her beregne, hvor meget du, alt andet lige, kan øge værdien på dit hus ved at energirenovere. Indtast det samlede antal kvadratmeter, dit årlige energiforbrug i kr. eller i kWh samt hvilken opvarmningsform dit hus har. Hvis du skriver i begge forbrugsfelter, så beregnes der ud fra dit elforbrug i kWh.

OBS! På grund af den nuværende energisituation, hvor prisen på energi er steget markant og svinger meget fra uge til uge, vil det være mest retvisende at indtaste forbruget i kWh i forhold til energimærkeberegning og boligens værdiforøgelse. Det beregnede potentiale i besparelser er baseret på en gennemsnitsberegning af energipriserne for 2021. Beregningen vil ikke være retvisende i den nuværende situation, hvis du kun indtaster dit årlige energiforbrug i kr. Alternativt kan du indtaste dit energiforbrug i kr. tilbage fra 2021.

m2
Bedre Bad - Bedre Energi - energitjek af bolig - energioptimering

Få del i de store fordele ved energioptimering

Hvis du er utilfreds med boligens energimærke, så kan vi igennem en energioptimering sørge for at dit elforbrug minimeres og derigennem får du en lavere elregning.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 75 13 35 68
icn@ic-nielsen.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon