Bedre Bad - Bedre Energi - gulvvarme

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Kasper Nielsen
Autoriseret VVS-installatør Esbjerg – Bedre Bad partner

Din lokale energiekspert til energiløsninger

Få uvildig rådgivning til valg af energiløsning

Vi tilbyder hjælp til valg af energiløsning til boligen. Du kan stole på, at vores konkrete anbefalinger er baseret på en professionel og faglig vurdering, da vi er certificeret energivejledere gennem Bedre Bad – Bedre Energi. Gennem løbende kurser holder vi os nemlig opdateret på den nyeste viden på energiområdet – herunder særligt grønne energiløsninger.

Vi baserer vores anbefalinger ud fra en gennemgang af dine nuværende installationer og ikke mindst hvilke behov, ønsker og økonomi der er til en ny eller optimeret energiløsning. Med andre ord, får du hjælp til at finde frem til den bedste energiløsning – hvad enten dit behov er billig energi, grøn omstilling eller en bæredygtig energiløsning.

Bedre Bad - Bedre Energi - energitjek af bolig - energioptimering

Vi hjælper dig med at finde den bedste energiløsning

Vi har gjort det nemt at finde den bedste energiløsning. Tag en snak med en af vores energikonsulenter og få personlig rådgivning baseret på din energisituation. Vi kan vejlede dig til den billigste energiløsning og samtidigt hjælpe dig med at finde den bedste energiløsning inden for grøn energi.

Vi anbefaler, at du starter med at få foretaget et Energitjek. Her danner vi os et overblik over din boligs energiforbrug, isoleringsgrad, brug af termostater m.v. Herefter tager vi stilling til, hvor du kan opnå størst afkast pr. investeret krone i energirenovering. Vores energitjek inkluderer både fokus på energioptimering af energiinstallationer og en byggeteknisk gennemgang.

Vælger du Energitjek EXTRA inkluderes termofotografering af klimaskærm samt registrering af forbrug og energispild på belysning og husholdningsmaskiner.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Vi har overblikket helt ned i detaljen

Hos Bedre Energi Esbjerg får du altid en helhedsorienteret vurdering. Vi tænker i totalløsninger og medtager hele boligen i vores gennemgang, når vi skal vurdere, hvor der kan sættes ind med forbedringer. Vi har mange års erfaring som energiinstallatør og energimontør. Derfor ved vi om nogen, hvordan små justeringer af eksisterende energikilder og varmeanlæg kan skabe store besparelser. Vi er energispecialister med mange års erfaring, og du kan trygt ligge din energiopgave i vores hænder.

Bedre Bad - Bedre Energi - Metro-Therm_System6-slimline-med-fordelerunit

Vores totalløsning til energirenovering

Vi tager hånd om det samlede projekt med en totalløsning. Vi styrer alle relevante håndværkere i processen, da vi som energieksperter projekterer hele løsningen. Kvalitetsprodukter bliver desuden anvendt og leveret af vores stærke leverandørnetværk. Vi sikrer at dit projekt kommer sikkert i havn, så du blot skal glæde dig over at bruge et minimum af tid, penge og energi.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 75 13 35 68
icn@ic-nielsen.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon