Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt, service og rådgivning

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Kasper Nielsen
Autoriseret VVS-installatør Esbjerg – Bedre Bad partner

Få kyndig energivejledning og energirådgivning

Hos Bedre Energi Esbjerg er vi din lokale energivejleder, som står klar med energivejledning og energirådgivning. Vi har altid opdateret viden på energiområdet, så du kan roligt benytte os som samarbejdspartner til din næste energirigtige renovering.

Vores energivejledning og rådgivning er baseret på en helhedsvurdering af din bygning, som omfatter både hjælp til energioptimering samt byggeteknisk energirenovering.

Vi er bl.a. specialister i varmepumper, oliefyr, gaskedler og fjernvarme. Vi hjælper dig med at træffe det rette valg, hvis du står og mangler rådgivning. Vi er uddannede Certificerede Energivejledere på BB Akademiet i samarbejde med Teknologisk Institut. Derfor kan vi vejlede dig til energiforbedringer, hvor der er taget højde for hele din boligs sundhed, energiforbrug og komfort.

Bedre Bad - Bedre Energi - indeklima - leg med børn

Fordele ved energivejledning

Med den rette energivejledning og indsats vil du opnå fordele som:

 • reduceret energiforbrug
 • lavere varmeregning
 • højere boligværdi
 • øget komfort og bedre indeklima
 • helhedsorienteret vurdering og tryghed i din energisituation
 • energiinstallationer med lang levetid

 

Bedre Bad - Bedre Energi - energitjek af bolig - energioptimering

Start energirenovering med et Energitjek

Med et Energitjek af din bolig og dens nuværende installationer, har du det bedste grundlag for at gå videre i processen med at finde den nye, energibesparende løsning.

Vi kan give din bolig et Energitjek, hvor du får et overblik over, hvor du kan optimere på energiforbruget. I vores vurdering kan vi anbefale alt – lige fra ekstra isolering på loft til etablering af ny varmekilde. Det er din bolig, det drejer sig om – og vi rådgiver ud fra, hvad der bedst kan betale sig for dig. Vi opstiller energiløsningerne efter største afkast pr. investeret krone i energirenovering, som gør det nemt at udpege den bedste energiløsning.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Vi befinder os i Esbjerg men rykker ud i hele Sydvestjylland

Vores BBA Certificerede Energivejledere står klar til at servicere, rådgive og vejlede dig. Vi hjælper kunder til en bedre varmeøkonomi i hele Sydvestjylland – herunder eksempelvis Varde, Bramming, Esbjerg og på Fanø. Vi er altid parat til at hjælpe dig – uanset om du har brug for hjælp til service på energikilder eller udskiftning af energiløsningen. Vores palette af arbejdsopgaver er meget fleksibel og vi kan med vores mange års erfaring inden for mange arbejdsopgaver skræddersy en totalløsning efter dine behov.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 75 13 35 68
icn@ic-nielsen.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon