erhvervs bygning

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Kasper Nielsen
Autoriseret VVS-installatør Esbjerg – Bedre Bad partner

VVS- og Energikonsulent til Erhverv

Som VVS-installatører og Certificerede Energivejledere har Bedre Bad – Bedre Energi Esbjerg igennem flere årtier serviceret industri- og erhvervsvirksomheder.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

Når opgaverne kræver stor kapacitet

Vi håndterer enhver opgave inden for:

  • Installation af ventilation
  • Rørarbejde til maskininstallationer
  • Køleanlæg
  • Montering af strålevarme med automatikanlæg

…og meget mere.

Med et stærkt mandskab, den rette teknologi og viden er I.C. Nielsen & Søn rustet til de krav, der stilles fra den danske industri. Vi lægger vægt på at være en totalleverandør, der har det hele inden for vores felt!

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

Viden gennem tæt kundekontakt

Vi bestræber os på at være på forkant med udviklingen og efterspørgslen inden for industrien. Samtidig har vi en løbende og tæt kontakt med vores kunder. Herfra får vi også impulser og viden. Samlet set sætter det os i stand til at levere de bedste løsninger til kunderne.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - toiletter, håndvaske og armaturer

VVS til erhverv

Vi løser VVS-opgaver for erhvervsvirksomheder. Opgaverne omfatter alle kendte VVS-opgaver og mere til. Er det mindre opgaver såsom en stoppet vask eller toilet, så kører vi gerne forbi og løser opgaven. Derudover er vi også jeres sparringspartner til nye VVS installationer til virksomheden. Vi er en allround samarbejdspartner til jeres VVS-opgaver.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - udefra

Energi-installatør til erhverv

Som erhvervspartner kan vi hjælpe med at opnå den største besparelse pr. investeret krone, så det er nemt at overskue, hvor processen skal starte. Vi vejleder gerne til hvordan du kan søge aktuelle tilskud, så du kan få kapital til energiforbedringerne. Desuden kan vi tilbyde rådgivning til et grønnere regnskab igennem de rette energiløsninger.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv - montering

Serviceaftaler

I din virksomhed kan du have anlæg eller installationer, som ifølge lovgivningen skal serviceres – eller anlæg og installationer, som du fordelagtigt kan få servicere. Vi kan være din servicepartner, som du ringer til, når installationerne skal have det årlige eftersyn eller tilses, så du kan gå vinteren i møde uden at bekymre dig om installationerne fungerer gnidningsfrit eller ej.

Vi dækker flere byer

Kontakt Bedre Bad – Bedre Energi Esbjerg for nærmere aftale. Hos Bedre Bad – Bedre Energi Esbjerg udfører vi erhvervsopgaver over hele Sydvestjylland – herunder i Varde, Bramming, Esbjerg og på Fanø.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 75 13 35 68
icn@ic-nielsen.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon