Bedre Bad - Bedre Energi - energimærke

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Kasper Nielsen
Autoriseret VVS-installatør Esbjerg – Bedre Bad partner

Få råd om Bedre Energi

Energivejlederen fra Bedre Energi er en lokal, uvildig specialist med stor erfaring. Derfor kan vi give dig værdifulde råd om mulighederne i din bolig. Vi kalder det “FÅ RÅD OM Bedre Energi”. Når du vil energioptimere din bolig – det vil sige skifte til ny installation og/eller energiform for at score nogle dejlige besparelser – så start processen med at undersøge mulighederne. Hvis du vil læse mere om moderne energiformer og hvilke fordele du kan opnå ved at skifte til en bedre virkende varmeinstallationer, så kan du læse meget mere her.

Her har vi samlet nogen tips, som du kan læse om, for at spare penge på energiforbrugende installationer.

Bedre Bad - Bedre Energi - Roth gulvvarme

Små ændringer – stort udbytte

Har du fjernvarme eller naturgas? Hvis du har dette kan du med en investering i en vejrkompensationsenhed spare 10-15% på din varmeregning og opnå en optimal temperatur i boligen. Dette er en stor besparelse på varmeregningen.

Bedre Bad - Bedre Energi - Metro-Therm_System6-slimline-med-fordelerunit

Fyr dit gamle fyr og reducer varmeudgifterne

Vi anbefaler at du skifter du det gamle oliefyr ud med et nyt. Gør du dette, kan du spare over 30% på din varmeudgift og få en mere stabil varme i boligen. Det har aldrig været så nemt at spare penge.

Bedre Bad - Bedre Energi - Pillefyr

Billigste energikilde ved mange m2

Ved fyring med pille-brændsel opnår du den laveste pris per varmeenhed (kWh). Pillefyr og stokerfyr er specielt fordelagtige ved opvarmning af større boliger, og du opnår store besparelser ved implementeringen.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser i guld

Spar 60% på brugsvandet

Solvarme kan spare op til 60% af udgiften til opvarmning af varmt brugsvand. I gennemsnit tjenes et installeret anlæg hjem fra 8 år alt efter størrelse og eksisterende varmeanlæg.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 75 13 35 68
icn@ic-nielsen.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon