Bedre Bad - Bedre Energi - Vandskade i kælder

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Kasper Nielsen
Autoriseret VVS-installatør Esbjerg – Bedre Bad partner

Udbedring af forsikringsskader

Udbedring af forsikringsskader kræver hurtig indsats for at minimere risikoen for mere omkostningsfulde skader. Hos I.C. Nielsen VVS & Blik tilbyder vi hurtige assistance, når uheldet er ude og der opstår en skade som forsikringen skal ind over. Vi kan det meste inden for forsikringsskader – eksempelvis:

  • Udbedring af vandskader
  • Udbedring af rørskader samt lækagesporing
  • Udbedring af stormskader – herunder særligt vandindtrængning fra tag
Bedre Bad - Bedre Energi - Vandskade toilet

Uanset hvilken forsikringsskade

Uanset hvilken forsikringsskade du står med, så er vi klar til at rykke ud og løse problemet. Forsikringsskader kommer ganske uventet, men du kan være sikker på at vi kan hjælpe dig når skaden opstår. Når du kontakter os vedr. en forsikringsskade, så sender vi omgående en medarbejder ud, der vil diagnosticere og vurdere skadens omfanget. Vi kan desuden hjælpe med at oprette kontakt til forsikringsselskab og aftale med taksator og koordinere håndværkere.

Ved typiske forsikringsskader fungerer det sådan, at forsikringen dækker udgifterne til en rådgiver/vejleder, når der skal laves skadesopgørelse og den efterfølgende byggesagsbehandling. Derfor er det en god idé at kontakte Bedre Bad – Bedre Energi Esbjerg hurtigst muligt. Derefter sørger vi for den videre kontakt med taksator og eventuelle håndværkere.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Vi løser alle typer af forsikringsskader

Vores kompetente medarbejdere står til rådighed, og er klar til at hjælpe med alle typer af forsikringsskader. Dette gælder lige fra ituslåede sanitet til større rør- og stormskader. Vi har de dygtige og veluddannede medarbejdere. Vores stab af medarbejdere og samarbejdspartnere inkluderer: VVS’ere, mureren, maleren og tømrere samt et stærkt samarbejde med andre lokale håndværksfirmaer. Dette gør os i stand til effektivt, at løse ethvert forsikringsskade, som du evt. er kommet ud for.

Vi sørger for at rykke ud hurtigst muligt, da vi med hurtig indsats kan begrænse skadens omfang og de voksende omkostninger. Vi udbedrer forsikringsskader over hele Sydvestjylland – herunder i Varde, Bramming, Esbjerg og på Fanø.

Få hjælp til forsikringsskade

Kontakt os i dag på tlf. eller per mail til for en uforpligtende snak om udbedring af forsikringsskader..

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 75 13 35 68
icn@ic-nielsen.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon