Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Kasper Nielsen
Autoriseret VVS-installatør Esbjerg – Bedre Bad partner

Forsyningsledninger

Vi udfører forsyningsledninger i jord. Både vandledninger og fjernvarmeledninger.

Hos I.C. Nielsen har vi ekspertise og kompetencer til at udføre arbejde med vandledninger i jord. Vandledninger forsyner mennesker og dyr med drikkevand, og derfor er det meget vigtigt, at arbejdet udføres med stor forsigtighed for at undgå at det rene drikkevand forurenes.

Bedre Bad - Bedre Energi - Forsyningsledning

Fjernvarmeledninger – renovering og ny-udstykninger

Der skal udvises ekstra grundighed ved arbejde med fjernvarmeledninger. Vi har et hold af medarbejdere, som har stor erfaring med både renovering og fjernvarmerør til nye udstykninger.

Til daglig er vi underentreprenør for et gravefirma for Din forsyning i Esbjerg og Varde. Vi arbejder også for en række andre varmeværker i Syddanmark. Vi har komplette firmabiler, traktorkran og en trailer til udlægning af pex-rør.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Certificerede medarbejdere

Vores medarbejdere har alle svejsecertifikater til de opgaver, de udfører – det er en selvfølge hos I.C. Nielsen. Medarbejderne har også uddannelse og certifikater på montage af muffer og alarmsystemer. Certifikaterne fornyes løbende, så de til enhver tid er gyldige og arbejdet udføres korrekt.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

Både hoved- og underentreprenør

Vi arbejder både som underentreprenør for gravefirmaer, men vi udfører også opgaver som hovedentreprenør, hvor vi har det overordnede ansvar. Vi står klar til at kunne rådgive, servicere og vejlede dig med din næste opgave. Vi hjælper kunder i hele Sydvestjylland – herunder eksempelvis Varde, Bramming, Esbjerg og på Fanø. Vi vægter kvalitet højt, og i takt med vores mange års erfaring, er vi fleksible at arbejde med

Har du en opgave til os? Kontakt os på 75 12 96 22, sammen skal vi nok finde ud af, at få det løst.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 75 13 35 68
icn@ic-nielsen.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon