Vandhane, blandingsbatteri og toiletter

Vi har det store udvalg

Skal du blot foretage en udskiftning, en delvis fornyelse af badeværelset eller er der tale om det store projekt med helt nyt badeværelse, så lad os præsentere dig for de mange valgmuligheder inden for vandhaner, blandingsbatterier og toiletter.

Vi har et stort udvalg af:

  • Blandingsbatterier – vandhaner:
    • I alle stilarter, mærker og i alle prisklasser
  • Toiletter
    • Skal toilettet være væghængt? Ønsker du et moderne dusch toilet? Med berøringsfri udskylning? Eller…. Du finder det helt rigtige hos os.

Blandingsbatterier med forskellige funktioner

Med blandingsbatteriet (vandhanen) kan du ved køkkenvasken, ved badeværelsets håndvask og ved bruser/badekar på badeværelset blande det varme og kolde vand.

Mens det gamle batteri har to håndtag til blandingen, så har moderne blandingsbatterier ofte kun et enkelt greb, der kan regulere forholdet mellem det kolde og varme vand. To af flere funktioner:

  • Vandsparefunktion: Der er indbygget en ”modstand” i blandingsbatteriet, når det udleder 60% af den maksimale udledning. Brugeren kan dog dreje op for styrken, hvis der ønskes mere tryk på vandhanen.
  • Termostatstyret: Den ønskede temperatur på eksempelvis vandet i brusevandet kan forudstilles. Temperaturen holdes konstant gennem termostatstyring.

Se mere på vores webshop

I vores webshop her kan du finde frem til netop de produkter, som passer til dit badeværelse og den stil, som du ønsker her. 
Bemærk: Enhver pris, du ser, er en samlet pris for produkt, levering og montering og garanti for korrekt udført arbejde.

Her leverer vi

Vi leverer vandhaner, blandingsbatterier og toiletter over hele Sydvestjylland - herunder i Varde, Bramming, Esbjerg og på Fanø.

Se mere om: