Vandhane og blandingsbatteri

En vandhane findes i mange former og kan have et væld af forskellige funktioner. Lad os præsentere dig for de mange valgmuligheder inden for vandhaner til badeværelse, bryggers og køkken. Vi har et bredt udvalg af blandingsbatterier, hvor du finder mange forskellige stilarter og mærker i alle prisklasser.

Find vandhaner og armatur i vores webshop

Bemærk: Alle priser på webshoppen er inklusiv levering, montering og garanti for korrekt udført arbejde. Vi tager stolthed i vores gode arbejde, og kvaliteten er derfor altid i top med os. 

Blandingsbatterier med moderne funktioner

Med et blandingsbatteri kan du blande det varme og kolde vand, både ved køkkenvasken, håndvasken på badeværelset og i bruseren/badekaret på bademiljøet.

Typisk har ældre blandingsbatterier to håndtag til blandingen, men de moderne blandingsbatterier ofte kun et enkelt greb, der kan regulere forholdet mellem det kolde og varme vand. To af flere funktioner:

  • Vandsparefunktion: Der er indbygget en ”modstand” i blandingsbatteriet, når det udleder 60% af den maksimale udledning. Brugeren kan dog dreje op for styrken, hvis der ønskes mere tryk på vandhanen.
  • Termostatstyret: Den ønskede temperatur på eksempelvis vandet i brusevandet kan forindstilles. Temperaturen holdes konstant gennem termostatstyring.

Her leverer vi armaturløsninger

Vi har et stort udvalg i høj kvalitet. Vi kommer og udskifter vandhaner, blandingsbatterier og toiletter over hele Sydvestjylland - herunder bl.a. Varde, Bramming, Esbjerg og på Fanø.

Har du spørgsmål til vores sortiment af vandhaner til badeværelset, køkkenet og bryggers, så kan du altid træffe os på både tlf. 75 12 96 22 og 75 13 35 68.

Se mere om: